VB&C - technisch tekenen

technisch tekenen

VB&C - technisch tekenen

informatiebeheer

VB&C - technisch tekenen

veiligheid

VB&C - technisch tekenen

Building Information Modeling

Werken bij VBC

VB&C groeit nog altijd en heeft regelmatig plaats voor specialisten op het gebied van tekenen, informatiebeheer en brandveiligheid. Maar ook voor enthousiaste jonge mensen, die het vak willen leren, maken wij graag plaats.

Vacatures

Op dit moment zijn wij op zoek naar elektrotechnisch tekenaars voor het vervaardigen van installatietechnische tekeningen met behulp van Autocad, Stabicad en Revit. Denk jij dat jij geschikt bent voor deze functie? Stuur dan een motivatiebrief met een CV aan info@vbcbv.nl. Pas jij niet in dit profiel, maar denk dat je toch een waardevolle bijdrage kunt leveren aan ons team, stuur dan een open sollicitatie naar info@vbcbv.nl. Wij bewaren jouw gegevens en nemen contact met je op, zodra er een vacature ontstaat die past bij jouw profiel.

Erkend leerbedrijf

VB&C is door SBB erkend als leerbedrijf. Dit betekent dat wij aan alle voorwaarden voldoen om leerlingen van het VMBO en MBO een volwaardige leerwerkplek te bieden. In ons bedrijf kunnen leerlingen de leerdoelen behalen die voor de opleiding gesteld zijn. Om de leerlingen te helpen die te realiseren, zorgen wij binnen ons bedrijf voor adequate begeleiding. Opleiden in de praktijk vinden wij erg belangrijk en wij zetten ons graag in voor het behoud van vakmanschap voor de toekomst.

leveringsvoorwaarden · privacyverklaring · colofon ·  © 2019 - VB&C BV