technisch tekenen

informatiebeheer

veiligheid

Building Information Modeling

Bart Bierens, elektrotechnisch tekenaar

Mijn werk

Tekenen, leren, gezellig

Mijn ideale werkdag

Op mijn ideale werkdag heb ik weer veel bijgeleerd op het gebied van elektrotechnisch tekenen en heb ik zelf goede oplossingen kunnen vinden voor problemen waar ik tegenaan liep. Aan het einde van de dag ga ik met plezier naar huis als ik weet dat ik kwalitatief goed werk heb afgeleverd waarmee de klant verder kan.

Techneutenpraat

Battman: Block Attribute Manager. Dat is een commando in AutoCAD waarmee je in één handeling teksten bij kleinere tekeningen, die op verschillende plekken in de hoofdtekening staan, kunt aanpassen.

Mijn lijfspreuk

Die heb ik eigenlijk niet…

En hier teken ik voor!

Ik teken ervoor om binnen niet al te lange tijd heel goed met AutoCad (en andere programma’s) te kunnen tekenen. Daarnaast wil ik me blijven ontwikkelen, zodat ik net zoals de andere tekenaars bij VB&C zelfstandig tekeningen kan maken voor bedrijven. Op het persoonlijke vlak hoop ik mijn eigen huis te kunnen kopen, dus voorlopig ga ik hard werken en veel sparen!

Informatiebeheer

Menigeen kent de ergernis vanuit de werksituatie: zeker weten dat er ergens nog tekening zijn van de laatste verbouwingen, maar deze niet kunnen vinden...

lees blog
VB&C - technisch tekenen - informatiebeheer - veiligheid - BIM

leveringsvoorwaarden · privacyverklaring · colofon ·  © 2022 - VB&C BV