technisch tekenen

informatiebeheer

veiligheid

Building Information Modeling

Werken bij VBC

Jij werkt accuraat. Zelfstandig en enthousiast. Jij houdt van aanpakken, volgt de laatste ontwikkelingen in jouw vak op de voet en bent een kei in tekenen, informatiebeheer of brandveiligheid. Herkenbaar? Grote kans dat jij bij ons op jouw plek bent. VB&C groeit, wat betekent dat we geregeld plek hebben voor nieuwe specialisten. Wie weet, versterk jij binnenkort ons team. En werk je mee aan al die mooie projecten voor onze opdrachtgevers.

Onze vacatures

Engineer/calculator elektrotechniek
Binnen deze dynamische functie ontwerp en bereken je de kostprijs van elektrotechnische installaties. Je maakt offertes, adviseert over elektrotechnische vraagstukken en onderhoudt contact met projectleiders, tekenaars, opdrachtgevers en leveranciers.

Voor deze functie vragen wij van jou:

  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
  • Een zelfstandige werkhouding         
  • Vakdeskundigheid
  • Klant- en resultaatgerichtheid
  • Communicatieve vaardigheden

Medewerker gegevens- en informatiebeheer
Een veelzijdige functie, waarin je onder meer tekent in AutoCad en Revit. Je controleert en verwerkt aangeleverde revisie, registreert gegevens in daartoe ingerichte applicaties en bewaakt de kwaliteit van het tekenwerk. Ook beheer je informatie, die je bovendien beschikbaar stelt.

Voor deze functie vragen wij van jou:

  • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau
  • Ervaring met AutoCad , Revit en applicaties zoals Planon en Ultimo         
  • Een zelfstandige werkhouding
  • Analytisch vermogen en accuratesse
  • Klant- en resultaatgerichtheid, scherp op innovatie

Interesse? Bel dan naar Frank Claas: 06-30 39 87 85.

Open solliciteren kan ook

Past jouw profiel niet bij bovenstaande vacature(s)? Maar wil je wel graag bij ons aan de slag? Stuur ons een e-mail met daarbij jouw open sollicitatie. We bewaren jouw gegevens en laten van ons horen zodra er een vacature vrijkomt die wél bij jou past.

Erkend leerbedrijf

De Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) heeft ons erkend als leerbedrijf. Hierdoor kunnen vmbo- en mbo-leerlingen bij ons terecht voor een volwaardige leerwerkplek en de leerdoelen binnen hun opleiding behalen. We zorgen voor adequate begeleiding. En dragen zo bij aan het behoud van vakmanschap voor de toekomst.

Informatiebeheer

Menigeen kent de ergernis vanuit de werksituatie: zeker weten dat er ergens nog tekening zijn van de laatste verbouwingen, maar deze niet kunnen vinden...

lees blog
VB&C - technisch tekenen - informatiebeheer - veiligheid - BIM

leveringsvoorwaarden · privacyverklaring · colofon ·  © 2021 - VB&C BV