technisch tekenen

informatiebeheer

veiligheid

Building Information Modeling

Werken bij VB&C

Jij werkt accuraat. Zelfstandig en enthousiast. Jij houdt van aanpakken, volgt de laatste ontwikkelingen in jouw vak op de voet en bent een kei in tekenen, informatiebeheer of brandveiligheid. Herkenbaar? Grote kans dat jij bij ons op jouw plek bent. VB&C groeit, wat betekent dat we geregeld plek hebben voor nieuwe specialisten. Wie weet, versterk jij binnenkort ons team. En werk je mee aan al die mooie projecten voor onze opdrachtgevers.

Open solliciteren kan ook

Past jouw profiel niet bij bovenstaande vacature(s)? Maar wil je wel graag bij ons aan de slag? Stuur ons een e-mail met daarbij jouw open sollicitatie. We bewaren jouw gegevens en laten van ons horen zodra er een vacature vrijkomt die wél bij jou past.

Erkend leerbedrijf

De Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) heeft ons erkend als leerbedrijf. Hierdoor kunnen vmbo- en mbo-leerlingen bij ons terecht voor een volwaardige leerwerkplek en de leerdoelen binnen hun opleiding behalen. We zorgen voor adequate begeleiding. En dragen zo bij aan het behoud van vakmanschap voor de toekomst.

Informatiebeheer

Menigeen kent de ergernis vanuit de werksituatie: zeker weten dat er ergens nog tekening zijn van de laatste verbouwingen, maar deze niet kunnen vinden...

lees blog
VB&C - technisch tekenen - informatiebeheer - veiligheid - BIM

leveringsvoorwaarden · privacyverklaring · colofon ·  © 2022 - VB&C BV