VB&C - technisch tekenen

technisch tekenen

VB&C - technisch tekenen

informatiebeheer

VB&C - technisch tekenen

veiligheid

VB&C - technisch tekenen

Building Information Modeling

Over ons

VB&C is een kleinschalig technisch teken- en adviesbureau in Valkenswaard. Dankzij die kleinschaligheid zijn onze lijnen kort. Onze medewerkers weten wat er speelt bij de verschillende opdrachtgevers en kunnen snel schakelen als dit nodig is. Onze tekenvaardigheid is hoog. Niet iedereen kan technisch tekenen: het is een vak! Onze opdrachtgevers waarderen de professionaliteit en het inlevingsvermogen van onze medewerkers.

Ons team

Ons team bestaat uit mensen met een brede algemene technische kennis, die daarnaast specialist zijn op het gebied van technisch tekenen, brandveiligheid, informatiebeheer of bouwkunde. Onze medewerkers denken niet in problemen, maar in oplossingen. Op die manier zorgen wij voor vernieuwing en verbetering. Maak kennis met ons team. 

Goede relatie van het grootste belang

Het opbouwen en onderhouden van een goede relatie met onze opdrachtgevers is voor ons van het grootste belang. Wij gaan niet voor de snelle winst, maar zien onszelf als een verlengstuk van uw organisatie. Door onze kleinschaligheid zijn de lijnen kort en kunnen we snel schakelen indien nodig.

Innovatie

Wij houden de technologische ontwikkelingen scherp in de gaten. Waar we ons kunnen verbeteren door het gebruik van innovatieve toepassingen, zullen we dit niet nalaten. Op die manier kunnen wij u zo efficiënt mogelijk en interactief bedienen.

leveringsvoorwaarden · privacyverklaring · colofon ·  © 2019 - VB&C BV