technisch tekenen

informatiebeheer

veiligheid

Building Information Modeling

Over ons

U heeft uw zaken graag op orde. Ook wanneer het gaat om uw gebouwen en gebouwgebonden installaties. Maar hoe zorgt u daarvoor? Hoe weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet, zodat u alle aandacht kunt houden bij dat waar ú goed in bent? Vertrouw op de diensten van VB&C. Terwijl u kunt focussen op uw core business, nemen wij u alles uit handen voor tekenen, informatiebeheer en brandveiligheid. We schakelen snel, leven ons in en weten waar het u om gaat.

Betrokken en innovatief

Werken met VB&C is werken met een kleinschalig teken- en adviesbureau. Onze lijnen zijn kort, onze betrokkenheid is groot. Snelle winsten laten we voor wat ze zijn, in plaats daarvan gaan we voor relaties op de lange termijn. We willen uw bedrijf écht kennen en zien onszelf heel nadrukkelijk als een verlengstuk van uw organisatie. Dus zijn we continu op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen. En passen we die kennis waar mogelijk toe op onze diensten – met alle voordeel voor u.  

Aantrekkelijke werkgever

Technisch tekenen is een vak. Een vak dat wij goed beheersen en bovendien graag doorgeven aan de volgende generatie. Daarom zijn we erkend leerbedrijf, wat werken bij VB&C ook aantrekkelijk maakt voor vmbo- en mbo-studenten. Gaat zo’n talent bij ons aan de slag, dan is dat met de vakkundige ondersteuning door onze medewerkers. Benieuwd wie dat zijn? Maak kennis met ons team.

Informatiebeheer

Menigeen kent de ergernis vanuit de werksituatie: zeker weten dat er ergens nog tekening zijn van de laatste verbouwingen, maar deze niet kunnen vinden...

lees blog
VB&C - technisch tekenen - informatiebeheer - veiligheid - BIM

Vacature(s) bij VB&C

Medewerker gegevens- en informatiebeheer >>

meer informatie
VB&C - technisch tekenen - informatiebeheer - veiligheid - BIM

Kom jij bij ons werken?

leveringsvoorwaarden · privacyverklaring · colofon ·  © 2021 - VB&C BV