technisch tekenen

informatiebeheer

veiligheid

Building Information Modeling

Karin Moes, technisch tekenaar

Mijn werk

Tekenen, beheren, reviseren

Mijn ideale dag

Op mijn ideale dag rijd ik zonder vertraging naar mijn werk. Als ik in Valkenswaard op kantoor moet zijn, is dat natuurlijk geen enkel probleem, maar voor sommige opdrachtgevers moet ik soms ver rijden. Verder is mijn dag ideaal als mijn opdracht duidelijk is en ik de hele dag lekker kan doorwerken.

Techneutenpraat

‘Kan je dit even voor me aanpassen?’ Een vraag die ik nogal eens krijg. En dat ‘even’ duurt dan toch vaak net iets langer dan gepland…

Mijn lijfspreuk

‘Je krijgt wat je verdient.’ Dat slaat dan vooral op het weer in het weekend en tijdens vakanties. Op een of andere manier heb ik dan altijd mooi weer.

En hier teken ik voor!

Ik teken ervoor om samen te werken met leuke, gezellige collega’s en om niet al te veel werkstress te ervaren, waardoor het werk plezierig blijft. Privé kijk ik nooit zover vooruit, maar ‘ooit’ zou ik wel een lekker rustig leventje willen leiden in een mooi huis.

Informatiebeheer

Menigeen kent de ergernis vanuit de werksituatie: zeker weten dat er ergens nog tekening zijn van de laatste verbouwingen, maar deze niet kunnen vinden...

lees blog
VB&C - technisch tekenen - informatiebeheer - veiligheid - BIM

leveringsvoorwaarden · privacyverklaring · colofon ·  © 2022 - VB&C BV