technisch tekenen

informatiebeheer

veiligheid

Building Information Modeling

Marjo Kuijpers, technisch tekenaar

Mijn werk

Plezierig, beheren, tekenen

Mijn ideale dag

Op mijn ideale dag werk ik graag in een organisatie (of dat nu bij VB&C op kantoor is of bij een opdrachtgever) waar ik met mensen werk, waar ik me geen nummer voel, maar echt onderdeel ben van het geheel. Ik werk met fijne collega’s op wie ik kan terugvallen als dat nodig is, de lijnen zijn kort en er is tijd voor een geintje, waarbij het menselijke aspect ook niet uit het oog verloren wordt.

Techneutenpraat

Autocad en Revit, twee programma’s waar ik veel mee werk. Autocad is een tekenpakket voor 2D-tekeningen waar veel beheertekeningen in opgezet zijn. Revit is een programma waarmee 3D modellen gemaakt kunnen worden. Deze modellen worden ook in beheer verwerkt en opgenomen.

Mijn lijfspreuk

‘Pluk de dag…’. Iets waar ik mezelf ook vaker aan zou moeten conformeren. Je leeft nu, niet gisteren en niet morgen, maar nu…

En hier teken ik voor!

Ik teken ervoor om elke dag goed werk af te leveren voor al mijn opdrachtgevers. Ik ben redelijk perfectionistisch, dus de lat ligt wat dat betreft altijd hoog. Privé heb ik geen grote dromen, vooral omdat ik echt probeer ‘in het nu’ te leven. Wel kan ik enorm genieten van de opleiding (vrij) tekenen die ik volg.

Informatiebeheer

Menigeen kent de ergernis vanuit de werksituatie: zeker weten dat er ergens nog tekening zijn van de laatste verbouwingen, maar deze niet kunnen vinden...

lees blog
VB&C - technisch tekenen - informatiebeheer - veiligheid - BIM

leveringsvoorwaarden · privacyverklaring · colofon ·  © 2022 - VB&C BV