technisch tekenen

informatiebeheer

veiligheid

Building Information Modeling

De Seizoenen

Tekeningbeheer

Over De Seizoenen

De Seizoenen B.V. levert facilitaire en technische diensten aan zorginstellingen, waaronder zorgorganisatie DeSeizoenen. DeSeizoenen heeft woon- en werkgemeenschappen in het oosten en zuiden van Nederland voor mensen met een verstandelijke beperking, meervoudige handicaps en/of gedragsproblematiek.

Opdrachtbeschrijving

Het Care Shared Service Center wilde voor een aantal locaties van DeSeizoenen het tekeningbeheer op een gestructureerde en eenduidige manier organiseren, zodat zij 24/7 over up-to-date tekeningen zou kunnen beschikken.

Uitvoering

Wij ontwierpen voor het CSS een op maat gemaakt webportal, waarin wij alle tekeningen zoals bouwtekeningen, ontruimingsplattegronden en veiligheidsplattegronden op een uniforme manier opvoerden. Voordat het zover was, heeft een van onze medewerkers de betreffende locaties bezocht om te controleren of de situatie ter plekke klopte met de informatie op de tekeningen. Nadat wij eventuele benodigde aanpassingen op de tekeningen hadden verwerkt conform de afspraken in de afsprakenmap, werden deze geüpload in het moederbestand.

Resultaat

Care Shared Service Center beschikt nu over een webportal dat zij, ook vanaf afstand, dag en nacht kan raadplegen. Bouwkundige tekeningen kunnen nu eenvoudig per locatie of per discipline worden geraadpleegd. In de toekomst worden mogelijk ook de technische tekeningen in het webportal opgenomen.

Meer weten over dit project? Neem contact op met Ronald de Boer

Klik op de foto voor uitvergroting

Deel dit project:

leveringsvoorwaarden · privacyverklaring · colofon ·  © 2024 - VB&C BV